21-12-20

MareGroep

Gevestigd in Voorhout is MareGroep een van de grootste werkgevers in de kust-, duin- en bollenstreek. Het bedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met hun re-integratie. Hierbij werkt MareGroep samen met veel toonaangevende werkgevers, maar ook met overheidsinstanties en gemeentes. Daarnaast levert het bedrijf diensten als postbezorging, groenvoorziening, montage, mailings en verpakkingswerk. Het doel hierbij is altijd om het beste uit mensen te halen door ontwikkeling, werk en re-integratie.

Diversiteit

Ons personeelsbestand is zeer divers. Wij zijn er voor iedereen die het, om welke reden dan ook, lastig vindt op eigen gelegenheid werk te vinden. Of u nu bijstandsgerechtigde, statushouder of schoolverlater bent of een beperking heeft: Wij vinden werk dat bij u past! Bekijk de pagina Ik zoek werk voor meer informatie over werken bij MargeGroep.

Accredis

Waar MareGroep mensen en werk bij elkaar brengt, zorgt Accredis voor een oplossing die voorziet in een automatische ritregistratie. Met een ritregistratiesysteem met keurmerk heeft MareGroep nooit meer omkijken naar de kilometerregistratie. Bovendien wordt deze door het keurmerk gegarandeerd sluitend beschouwd door De Belastingdienst.

Vraag een offerte aan