27-11-20

Otterman Techniek

Otterman Techniek B.V. is een veelzijdige systeemintegrator op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Wij ontwerpen en realiseren innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor de woningbouw, industrie, utiliteitssector en gezondheidszorg met oog voor de toekomst.

Onze ‘techniek van morgen’ biedt u een comfortabel, veilig en duurzaam werk- en woonklimaat. Van eenvoudige opdrachten tot complexe projecten: wij zijn adviseurs en installateurs die elke vraag van onze opdrachtgevers zien als een mogelijkheid om ons te onderscheiden. Otterman Techniek werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers en niet rechtstreek voor de particuliere markt.

Accredis

Het Accredis Pro systeem staat net als Otterman Techniek garant voor onberispelijke kwaliteit. Met een geïntegreerde urenregistratie, projectmodule en volautomatische ritregistratie kan Otterman Techniek eenvoudig controle uitoefenen op de buitendienst en beschikken ze bovendien over sluitende ritregistraties voor al hun voertuigen.

Wij gebruiken Accredis Pro al geruime tijd. Met Accredis Pro kunnen wij op ieder moment zien waar onze buitendienst zich bevindt, dat is voor de controle en planning van de buitendienst een handige tool. Daarnaast is een sluitende ritregistratie een must in onze bedrijfsvoering.

Vraag een offerte aan