02-09-20

Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat BV

Een betrouwbare partner

Als het aankomt op schoonmaakwerk, dan is betrouwbaarheid een groot goed. U vertrouwt ons uw werkplek toe en we snappen dat dat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Of we nou vroeg in de ochtend, ’s avonds of ’s nachts aan het werk zijn en of u nou zelf aanwezig bent of niet … als we weg gaan is alles volgens afspraak schoon en in gereedheid voor uw medewerkers.

Ons bedrijf is bovendien VCA-gecertificeerd en al onze medewerkers werken volgens onze gedragscode. Zo kunt u ons altijd met een gerust hart en vol vertrouwen ons werk laten doen.

Een persoonlijke match

Geen bedrijf is hetzelfde en dus verschillen ook de wensen en behoeften als het gaat om schoonmaakwerk. Wij leveren dan ook geen generieke diensten, maar wij stemmen onze service zorgvuldig af op uw vraag. Wij begrijpen heel goed dat een havenbedrijf een andere schoonmaakbehoefte heeft dan een kinderdagverblijf. En dat een advocatenkantoor expliciete wensen heeft op het gebied van discretie. Zo verlangt iedere opdrachtgever een eigen aanpak. Wij leven in, denken mee en blinken uit. U kunt erop vertrouwen dat onze service naadloos aansluit op uw vraag.

Echte aanpakkers

Ook al moet uw werkplek schoongemaakt worden, uw werk gaat altijd voor. Dat is logisch. Daarom stemmen we onze werktijden af op die van u. En als we er zijn, dan weten we van aanpakken. In principe zorgen we ervoor dat uw werk nooit onder het onze lijdt. We doen wat er gedaan moet worden en dat doen we goed en snel!

Altijd een scherpe prijs

We kennen de markt en we weten wat er speelt. En daar stemmen we onze tarieven op af. Doordat we een middelgrote speler zijn met weinig overhead kunnen we u concurrerende tarieven bieden en topkwaliteit leveren. Ook daarin blinken we uit.

Accredis

Om de medewerkers van Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat te ondersteunen in hun werkzaamheden maakt De Meeuwenplaat gebruik van de ritregistratie oplossing van Accredis. Zeker in de schoonmaakwereld telt iedere minuut en door de oplossing van Accredis kunnen medewerkers zich volledig uitrichten op hun primaire taak: het volledig regelen van de schoonmaak van klanten van De Meeuwenplaat.

Vraag een offerte aan