25-11-20

WSP

Wij zijn WSP. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Onze mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van onze 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Met onze transparante en doelgerichte werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Voor elk vraagstuk, klein of groot, hebben wij een oplossing die werkt. Met WSP ben je in control!

Tegenwoordig wordt de waarde van jouw project en onderneming mede bepaald door de mate van duurzaamheid. In planologische besluiten moet duurzaamheid expliciet afgewogen worden, waarbij dat hoge duurzaamheidsambities de planologische besluitvorming vergemakkelijken. Kortom: duurzaamheid is niet meer weg te denken in onze maatschappij en dus ook niet bij jouw projecten.

WSP begeleidt op diverse onderdelen van duurzaamheid. Als Maatschappelijk Verantwoord Onderneming hebben wij onszelf natuurlijk ook duurzaamheidsambities opgelegd.

Accredis

Toonaangevend zijn in de branche lukt niet als je teveel belast wordt met administratieve randzaken. Daarom maakt WSP gebruik van Accredis met het uitgebreide Pro abonnement. Een systeem waarmee ze inzicht krijgen in hun buitendienst, beschikken over een kilometerregistratie en hun hele buitendienst voorzien van een automatische ritregistratie. Een volledige ontzorging van deze zaken, dát is Accredis Pro.

Vraag een offerte aan