30-04-24

ZorgAccent

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden

ZorgAccent is een toonaangevende zorgorganisatie die actief is in zorg, welzijn, wonen en behandeling in Overijssel, met name in Twente en Salland. Van wijkverpleging en gemaksdiensten aan huis tot intensieve verpleeghuiszorg, ZorgAccent biedt een breed scala aan diensten met een focus op betrokkenheid en hoogwaardige kwaliteit.

De organisatie streeft ernaar om zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving te kunnen blijven wonen, en biedt daarom een totaalpakket van zorg, advies, hulp, gemak en ontspanning aan. Dankzij de kleinschalige aanpak in zowel woonzorg als wijkverpleging is de zorg bij ZorgAccent zeer persoonlijk.

Met een werkgebied dat zich concentreert in Noordwest Twente, Salland en de Reggestreek, bedient ZorgAccent de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Almelo, Twenterand, Tubbergen en Wierden. De organisatie heeft meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van zorg en is ontstaan uit een fusie van ZorgAccent en Thuiszorg Noordwest Twente & De Koppel.

Accredis

ZorgAccent, een prominente speler in de zorgsector, heeft al jaren vertrouwd op de innovatieve systemen van Accredis voor ritregistratie en track-en-trace-functionaliteiten. Als gewaardeerde klant van Accredis profiteert ZorgAccent van onze geavanceerde oplossingen om hun wagenpark efficiënt te beheren, waardoor ze nauwkeurig de routes van hun voertuigen kunnen volgen en de inzet van personeel kunnen optimaliseren. Deze vruchtbare samenwerking stelt ZorgAccent in staat om hun missie van hoogwaardige zorg en ondersteuning in de regio Overijssel nog beter te realiseren, terwijl ze erop kunnen vertrouwen dat al hun administratie fiscaal 100% sluitend is.

Vraag een offerte aan