Track & Trace

Het track en trace systeem van Accredis doet precies wat het belooft. Met de gebruiksvriendelijke software heeft u met één druk op de knop antwoord op de vraag: ‘Waar bevindt welke auto uit uw wagenpark zich op welk moment.' Met ons voertuigvolgsysteem bent u hiervan altijd op de hoogte en beschikt u over een krachtig middel dat u ondersteunt bij uw Fleetmanagement. Met ons Accredis AC10 plug & Play OBD Dongel systeem, is inbouw door een monteur niet nodig, en heeft u dus geen inbouwkosten.

Meer dan alleen rittenregistratie

De mogelijkheden

Met het track en trace systeem heeft u een volledig real-time systeem in handen dat u ten alle tijden de actuele status van uw voertuigen kan verschaffen. U weet dus op ieder gewenst moment welke voertuigen zich waar bevinden. Met de plaatsbepaling van Accredis krijgt u in één oogopslag een kaartoverzicht waarin u zelf kunt bepalen van welke voertuigen u de locatie wilt zien. Zo is het mogelijk alle voertuigen te bekijken maar ook alleen diegene die op dat moment actief zijn. Verder kunt u natuurlijk een handmatige selectie maken van de te tracken voertuigen.

Het voertuigvolgsysteem kent een dekking door heel Europa waardoor u, zelfs als ze in het buitenland zijn, altijd weet waar uw voertuigen zich op dat moment bevinden. Niet op kantoor? Geen probleem. Met de mobiele app blijft u ook buiten kantooruren altijd op de hoogte van de status van uw wagenpark.

Geofences

Via ons Online Portal kunt u ook per voertuig een zogenaamde Geo Fence toevoegen. Hiermee geeft u voor een bepaald voertuig een gebied aan op een kaart. Komt de auto buiten dit gebied dan krijgt u direct een melding op uw telefoon en/of e-mail.

 

Zowel datazekerheid als privacy gewaarborgd

De GPS tracker verstuurt continue data naar het Accredis platform. Vanzelfsprekend is het dan ook belangrijk wat er met deze data gebeurd en dat de privacy van uw bestuurders wordt gewaarborgd. Alle data wordt opgeslagen op hardware van Accredis en toegang door derden is hiermee uitgesloten. Al uw voertuigen zijn real-time te volgen op Google maps, inclusief live-verkeer.

Net als ons ritregistratiesysteem dekking door heel Europa

Iedere minuut de actuele positie van uw voertuig.

Ook via smartphone of tablet altijd en overal inzicht

Live volgen van één of meerdere voertuigen tegelijk.

Onze GPS trackers

Accredis AC10

AC10 GPS Tracker

  • Plug & Play
  • Geen inbouwkosten
  • Let op! geen Keurmerk

 

 

Accredis AC40

AC40 GPS Rittenbox

  • Vast gemonteerd in voertuig
  • 100% fiscusproof met keurmerk
  • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
  • Optioneel Bestuurders-identificatie
Vraag een offerte aan