Referenties kilometerregistratie

Wehkamp.nl

wehkamp.nl logo

Met zo’n 120 miljoen bezoekers per jaar is wehkamp.nl het grootste online warenhuis van Nederland. De gewone winkels kunnen niet op tegen het enorme assortiment dat wehkamp.nl biedt.
Lees meer ....


Focus Cura

focus cura logo

Focus Cura, innovator binnen de zorg, werkt sinds een jaar met de systemen van Accredis. Algemeen directeur dr. ir. Daan Dohmen is enthousiast: “Met Accredis leveren we 120 procent kwaliteit.” 
Lees meer ...


Reggefiber

Reggefiber referentie Accredis

Heel Nederland gaat over op glasvezel. Stad voor stad en dorp voor dorp. Met glasvezel zijn we in één keer aangesloten op de toekomst en dat is nodig. De hoeveelheid data die we elk jaar verbruiken met internet en tv groeit enorm.
Lees meer ...Hieronder een nog aantal referenties van klanten die onze kilometerregistratie en track-en-trace producten gebruiken.

"Het is puur gemak" A. HAK, een wereld van verbindingen.
"Een enorme ondersteuning in onze logistiek" Beukenhorst koffie sinds 1784!
"Weg met de rompslomp" Plusparts uit Alphen aan de Rijn.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.