Reggefiber

het logo van reggefiberHeel Nederland gaat over op glasvezel. Stad voor stad en dorp voor dorp. Met glasvezel zijn we in één keer aangesloten op de toekomst en dat is nodig. De hoeveelheid data die we elk jaar verbruiken met internet en tv groeit enorm. Daarom wordt het tijd om over te stappen op glasvezel, een uiterst stabiel en betrouwbaar netwerk.

Wij zijn Reggefiber, een nuchter Twents bedrijf met een gedreven ambitie om zoveel mogelijk huishoudens in Nederland aan te sluiten op glasvezel. Hiermee ontsluiten wij voor iedereen een wereld aan nieuwe mogelijkheden; om te werken, te leren, te communiceren en te ontspannen. Eind 2005 startte de Twentse investeringsmaatschappij Reggeborgh een glasvezelbedrijf onder de naam Reggefiber. Reggefiber is inmiddels in meer dan 175 gemeenten actief. Ondertussen maken meer dan 1,2 miljoen huishoudens gebruik van het Reggefiber glasvezelnetwerk. En dat open netwerk breidt zich elke dag verder uit.

In Nederland hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de aanleg van glasvezel. Reggefiber staat borg voor een open en stabiel netwerk. Reggefiber levert vanaf het begin al echte kwaliteit. Zonder kwaliteit geen stabiel netwerk! 

Accredis
Reggefiber maakt al sinds begin 2011 gebruik van het Accredis systeem voor een aantal bussen in hun wagenpark. Uiteraard wordt Accredis gebruikt voor de sluitende kilometerregistratie voor de fiscus. Alles automatisch en goedgekeurd door de belastingdienst. Doordat alles via internet oproepbaar is, hoeft Reggefiber helemaal niets te doen m.b.t. backup of uitdraaien van gegevens. Alles wordt zeven jaar online bewaard.

Daarnaast wordt Accredis gebruikt om achteraf controle toe te passen op gemaakte uren, routes en kilometers. Met het handige stop en rijtijden overzicht op internet kan Reggefiber grotendeels de benodigde informatie verwerken. Echter met Accman fleetmanagement software hebben ze een aantal maatwerkoverzichten waarmee de informatie helemaal aansluit op de wensen van Reggefiber.

 

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.